Βλέπετε 1–12 από 14 αποτελέσματα

EVERYTHING IS F*CKED

17.90

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

«Μόνο επειδή όλοι φαίνεται να τα έχουν θαλασσώσει, δεν είναι ανάγκη να κάνετε κι εσείς το ίδιο. Το βιβλίο του Mark Manson είναι ένα κάλεσμα σε αγώνα για μία καλύτερη ζωή και έναν καλύτερο κόσμο, και σήμερα είναι περισσότερο χρήσιμο από ποτέ»

RYAN HOLIDAY, φημισμένος συγγραφέας του μπεστ σέλερ

The Obstacle Is the Way and Ego Is the Enemy

MODELS – ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ

19.80

Ένα βιβλίο αποκλειστικά για ΑΝΔΡΕΣ.

Ένα βιβλίο για να καταλάβουμε:
-Ποιος είναι ο ελκυστικός άνδρας
-Πώς μας οδηγούν στη συναισθηματική εξάρτηση και την καταστροφή του πραγματικού Εαυτού μας
-Πώς να μην προσποιούμαστε ότι είμαστε δυνατοί συναισθηματικά, αλλά να είμαστε πραγματικά Δυνατοί
-Πώς να προσελκύουμε τις Γυναίκες με την Ειλικρίνεια
-Πώς να θέτουμε τα όριά μας
-Πώς να δημιουργούμε ισχυρούς συνδέσμους με τις Γυναίκες από το να προσπαθούμε να τις εντυπωσιάσουμε.

Αυτό είναι το τελευταίο βιβλίο συμβουλών για ΑΝΔΡΕΣ που θα χρειαστείτε ποτέ.

STOP DOING THAT S#*T

17.90

Η κάθε αποτυχία σας δεν έχει τίποτα να κάνει με το κίνητρο την αυτοπειθαρχία, την έλλειψη αρκετής εξυπνάδας, ή ακόμα και με το σκατένιο παρελθόν σας.
Είτε είστε κολλημένος σε μία ρουτίνα καριέρας, είτε μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο, είτε παλεύετε για να φτάσετε στους στόχους για την υγεία σας, όλα στην ουσία συνοψίζονται στο αυτο-σαμποτάζ.
Έχετε κουραστεί από αυτό.
Ας φτάσουμε μαζί στη ρίζα του αυτοσαμποτάζ σας, γιατί πραγματικά κάνετε τα σκατά που κάνετε, και τελικά να αποκαλύψουμε πώς να θρυμματίσετε αυτόν τον κύκλο αποτυχιών και να απελευθερώσετε τον εαυτό σας στη γαμημένη καταπληκτική ζωή που πάντοτε ποθούσατε.

THE SUBTLE ART OF NOT GIVING A F*CK

17.90

Όλα όσα δε θα περίμενε κανείς από ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης!

Μην προσπαθείς. Παράτα τα. Κάνε λάθος. Μάθε από τον πόνο. Αρνητικές έννοιες εμφανώς αληθινές, χρήσιμες και πολύ πιο ισχυρές από τη συνηθισμένη θετικότητα. Καταλήγοντας σε μια νοοτροπία άμεσα εφαρμόσιμη και ανταποκρίσιμη στους σημερινούς καιρούς.

Ο παγκοσμίως γνωστός blogger Μαρκ Μάνσον, μέσα από τα βιώματά του καταλήγει σε μία αντιπαρορμητική προσέγγιση της ζωής, την οποία μεταδίδει στους αναγνώστες του με πολύ χιούμορ και ανεπίσημο λεξιλόγιο.

UNFU*K YOURSELF

17.90

Τι σας εμποδίζει να ζήσετε μια καλύτερη ζωή; Οι περισσότεροι θα κατανόμαζαν πράγματα όπως οι σχέσεις με τους άλλους, το χρήμα, η δουλεία τους, ή κάποιες ατυχείς περιστάσεις. Καμιά από αυτές τις εξηγήσεις δεν παίζει κάποιο ρόλο. Στις δεκαετίες που πέρασε, δουλεύοντας ως δάσκαλος προσωπικής ανάπτυξης, ο Gary John Bishop έχει ανακαλύψει ότι το εμπόδιο είναι ένα και μοναδικό: ο εαυτός σας. Αν προσβάλλεστε εύκολα, σταματήστε αμέσως να διαβάζετε. Το βιβλίο αυτό δεν είναι για σας.

ΕΙΡΗΝΗ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

17.32

Ο Deepak Chopra, με το νέο, παθιασμένο βιβλίο του, μας υπενθυμίζει μια προαιώνια γνώση: τον κόσμο μας τον δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι μέσα από τις επιλογές που κάνουμε κάθε στιγμή. Καταρρίπτοντας λοιπόν όλες τις στρατηγικές που έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα για την επίτευξη παγκόσμιας ειρήνης, προτείνει ένα νέο πρότυπο ζωής, μέσα από επτά απλά βήματα, που θα μας μεταμορφώσουν όλους σε εν δυνάμει Ειρηνοποιούς. Και τελικά αυτό που μας προσφέρει δεν είναι απλώς ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, αλλά η δυνατότητα ενός νέου τρόπου ύπαρξης, που δίνει σε κάθε άνθρωπο απεριόριστη δύναμη να κάνει ένα σημαντικό άλμα στην προσωπική του εξέλιξη και να αλλάξει τη ροή της Ιστορίας.

Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ

22.90

Το βιβλίο που θα σε βοηθήσει να δεις τη ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ του ψηφιακού μάρκετινγκ.
Βρες συγκεντρωμένα όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα ψηφιακά εργαλεία και τον τρόπο να τα συνδυάσεις, στο πλαίσιο μίας ολοκληρωμένης επιχειρησιακής στρατηγικής.

Μετά-COVID εποχή | Ελληνική εμπειρία | Χωρίς ορολογίες

Η ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ

15.40

Στη Μεταστροφή -το βιβλίο που συνοδεύει την ομώνυμη ταινία- ο Wayne W. Dyer εξερευνά και μοιράζεται με τον αναγνώστη το πνευματικό ταξίδι που οδηγεί από τη Φιλοδοξία στο Νόημα. Πρόκειται για μια πλήρη αλλαγή προσανατολισμού – μια Μεταστροφή- κατά την οποία αφήνουμε πίσω μας τη ζωή που κατευθύνεται από τις ατέρμονες επιταγές του Εγώ και ανακατευθύνουμε την πορεία μας, έτσι ώστε να εκφράζει τον αυθεντικό σκοπό της ύπαρξης μας ως πνευματικών όντων που βιώνουν την ανθρώπινη εμπειρία. Μεταστροφή δεν σημαίνει πως χάνουμε το κίνητρο μας. Σημαίνει ότι πλέον καθοδηγούμαστε από κάτι καινούργιο: τη δέσμευση μας για μια ζωή που βασίζεται στη βίωση του Νοήματος και στην εκπλήρωση του Σκοπού, και όχι στις απαιτήσεις και ψεύτικες υποσχέσεις που αποτελούν το σήμα – κατατεθέν του Εγώ. Όπως εύγλωττα αποκαλύπτει ο δρ. Wayne W. Dyer σε αυτό το βιβλίο, έχουμε όλοι την επιλογή να μεταστρέψουμε τη ζωή μας από τη Φιλοδοξία στο Νόημα και να έρθουμε σε επαφή με τον Αυθεντικό Εαυτό μας, μειώνοντας την αίσθηση διαχωρισμού και επιστρέφοντας στην Πηγή που μας δημιούργησε.

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

19.80

Στο υπέροχο αυτό βιβλίο ο μεγάλος θρησκευτικός ηγέτης του βουδισμού συνεργάζεται για πρώτη φορά μ’ έναν Δυτικό ψυχοθεραπευτή, προκειμένου να μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά που τον οδήγησαν στην εσωτερική γαλήνη και την κατάκτηση της ευτυχίας. Με την παράθεση συγκεκριμένων μορφών διαλογισμού και μικρών καθημερινών περιστατικών, συνταιριάζοντας άριστα τη βουδιστική παράδοση με τη μοντέρνα Δυτική ψυχολογία, ο Δαλάι Λάμα μάς δείχνει πώς να νικήσουμε οριστικά την κατάθλιψη, τη μελαγχολία, το άγχος, το θυμό, τη ζήλια και γενικά κάθε ψυχική δυσαρμονία. Αναφέρεται διεξοδικά στις ανθρώπινες σχέσεις, την υγεία, την οικογένεια και την εργασία, δείχνοντάς μας πώς να περνάμε αλώβητοι από τα εμπόδια και τις δοκιμασίες της ζωής, διατηρώντας πάντα την εσωτερική μας ειρήνη…

ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

19.90

Η ιστορία εξελίσσεται στην ονειρική Χαβάη. Εδώ, ο Dan Millman μαθητεύει και «δεινοπαθεί» δίπλα σε μια γυναίκα-σαμάνο με εκπληκτικές δυνάμεις και ικανότητες, που θα του δείξει πώς να ανακαλύψει το «δρόμο της καρδιάς και της προσφοράς» οδηγώντας τον, μέσα από πολλές περιπέτειες, σε εκείνη τη διεύρυνση συνείδησης, όπου τα πάντα βιώνονται μέσα από την ενότητα του πνεύματος.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ

19.60

Στον «Δρόμο της Γιόγκα», ο Osho ερμηνεύει και αναλύει τις πιο σημαντικές Γιόγκα Σούτρες του Πατάντζαλι, βασικού εμπνευστή της Γιόγκα, χρησιμοποιώντας ως βάση τις δικές του μοναδικές ενοράσεις, απόλυτα εναρμονισμένες με την εποχή μας. Μια ανεκτίμητη πηγή γνώσης και έμπνευσης, τόσο και για έμπειρους ασκητές της Γιόγκα, αλλά και για οποιονδήποτε επιθυμεί να αποκτήσει μια βαθύτερη κατανόηση της αληθινής φύσης, του νου και του δρόμου που οδηγεί στην πνευματική ολοκλήρωση.

ΟΙ 12 ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

15.90

“Οι δώδεκα νόμοι του πνεύματος” είναι μια παραβολή γεμάτη ευαισθησία, χιούμορ αλλά και βαθιά σοφία. Μια εμπνευσμένη ιστορία που μας παρουσιάζει με μοναδικό και άμεσο τρόπο τις αναλλοίωτες αρχές με βάση τις οποίες λειτουργεί ο καθένας μας σαν ύπαρξη, αλλά και ολόκληρο το Σύμπαν. […]

Ένα βιβλίο που μας δίνει τα κλειδιά της εσωτερικής ειρήνης και του κρυμμένου δυναμισμού μας, οδηγώντας μας σε μια βαθύτερη αίσθηση του νοήματος της ζωής και της σύνδεσής μας με ολόκληρη τη δημιουργία. Ένα βιβλίο που με απλά λόγια μπορεί να κάνει τη ζωή μας λειτουργική, γεμάτη σοφία, χαρά, πληρότητα και αρμονία!