📢📢📢 Μάθατε τα νέα???Από αρχές Οκτώβρη θα συμβαίνουν όμορφα πράγματα στο πατάρι του @speira_bookcafe 🎨🪁🎭🎶📖 και μαζί θα κατακτήσουμε νέες γνώσεις και δεξιότητες και θα δημιουργήσουμε νέες εμπειρίες και μνήμες.Και ξεκινάμε με τα εργαστήρια εικαστικών για μικρά και μεγάλα παιδιά με μια συνεργασία που μας δίνει μεγάλη χαρά !

Εικαστικός και συντονίστρια θα είναι η φίλη μας @peponianna 👩‍🎨 ___________Η Άννα Πεπόνη γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1989. Αποφοίτησε το 2011 απο τη σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και μετέπειτα συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ολοκληρώνοντας το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διδακτική της τέχνης το 2017. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές έκθεσης σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Ηράκλειο Κρήτης.Και το κυριότερο, είναι όμορφος και φωτεινός άνθρωπος!!!💞💞

Το κόστος των εργαστηρίων θα είναι 💸7€ η ενότητα και θα γίνονται μια φορά την εβδομάδα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με 📧 προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του @speira_bookcafe ή στο ☎️τηλέφωνο 6947900154.