Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

ΑΓΑΠΗ ΤΩΡΑ

9.90

Το Αγάπη Τώρα είναι το πρώτο ελληνικό υποστηρικτικό εγχειρίδιο για να βρούμε και να ζήσουμε την Αληθινή Αγάπη. Φαντάζει ρομαντικό; Μπορεί. Αλλά εδώ ακριβώς έγκειται η ιδιαιτερότητα του βιβλίου, καθώς η συγγραφέας, Τζιλ Δούκα, ομιλήτρια διεθνούς φήμης, και ο συν-συγγραφέας Νικόλας Ουρανός, ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων, πέρασαν από… σαράντα κύματα ώσπου να βρουν ο ένας τον άλλο. Η ιστορία έχει ως εξής: έχοντας περάσει από πολύ πόνο και αποτυχημένες σχέσεις, έβαλαν στόχο να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να ζήσουν την Αληθινή Αγάπη. Εκπαιδεύτηκαν, συγχώρεσαν, έκαναν χώρο στο… σπίτι τους, εξερεύνησαν τη σεξουαλικότητά τους, έμαθαν να φλερτάρουν από την αρχή και πειθάρχησαν ώσπου να συναντηθούν. Και τελικά πέτυχαν τον στόχο τους.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΡΑ

18.00

Νιώθεις πως τη ζωή που ζεις την έχουν επιλέξει άλλοι αντί για σένα;
Έχεις ανακαλύψει βαθιά μέσα σου πως θέλεις κάτι περισσότερο, αλλά διστάζεις;
Αν η απάντηση είναι ναι, τότε βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο!

Το βιβλίο ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΡΑ είναι ένα χρήσιμο εργαλείο αυτοβελτίωσης, ένας εύχρηστος όσο και πολύτιμος οδηγός για την προσωπική σου ευημερία. Αν θέλεις πραγματικά να δεις τη ζωή σου να αλλάζει προς το καλύτερο, το ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΡΑ είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει την αποκαλυπτική βίβλο σου.

ΕΥ ΖΗΝ ΤΩΡΑ

9.00

Πόσες φορές έχεις νίωσει το άγχος να σε καταβάλλει; Πόσες φορές έχεις υπαναχωρήσει μπροστά σε μια απόφασση ζωτικής σημασίας; Πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί αν διαθέτεις τη δύναμη να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο; πόσες φορές έχεις αισθανθεί αβοήθητος, έχεις πονέσει, έχεις πογοητευτεί μένοντυας βαλτωμένος σε μια κατάσταση; 30 μέρες είναι αρκετές. Κρατάς στα χέρια σου τα 3 κλειδία της ευτυχίας. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι τα να τα αξιοποιήσεις!

ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΩΡΑ

12.90

Έχεις σκεφτεί τι είναι αυτό που σε κάνει πραγματικά χαρούμενη ή χαρούμενο; Που σε ενεργοποιεί, σε ενισχύει και σε οδηγεί πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά επιθυμείς; Μετά το Αγάπη Τώρα και το Ευ Ζην Τώρα, η Τζιλ Δούκα και ο Νικόλας Ουρανός έρχονται να σε κινητοποιήσουν με ένα νέο βιβλίο, που θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο αυτοβελτίωσης, έναν εύχρηστο όσο και πολύτιμο οδηγό για την προσωπική σου επιτυχία.

ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ

32.00

3 Βιβλία + Bonus DVD

Οι σχέσεις, οι στόχοι και η ποιότητα της ζωή σου, στο επόμενο επίπεδο ΤΩΡΑ!

Τα τρία φημισμένα Bestsellers της Τζιλ Δούκα και του Νικόλα Ουρανού, ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να σου προσφέρουν την πληρέστερη γνώση που χρειάζεσαι, για να γίνεις από θεατής, πρωταγωνιστής της ζωής σου.